Bereiding in de oven

Bereiding in de oven

Gewone oven
De oven voorverwarmen op 150ºC. De afgesloten maaltijdschaal diepgevroren op het middelste rooster in de oven plaatsen en 55 - 60 minuten op 150ºC (boven- en onderwarmte) verwarmen. De schaal er vervolgens uithalen en openen. Voor soepen geldt een bereidingstijd van 30 - 35 minuten bij 150°C. Maaltijd niet boven 160°C verwarmen!

Heteluchtoven
Oven op 150°C voorverwarmen. De afgesloten maaltijdschaal diepgevroren op het middelste rooster plaatsen en bij 150°C gedurende 45 - 50 minuten verwarmen. De schaal daarna uit de oven halen en openen. Voor soepen geldt een bereidingstijd van 20 - 25 minuten bij 150°C. Maaltijd niet boven 160°C verwarmen!

Bereiding soepen en desserts

Bereiding van soepen

Soepen kunnen in de oven, de heteluchtoven, de gewone magnetron en de MikroFix bereid worden. De precieze bereidingstijd voor de MikroFix vindt u op het etiket. In de gewone magnetron kunt u de soepen bij 800 Watt in 5 – 6 minuten bereiden.

Desserts ontdooien
Het dessert voor consumptie een nacht in de koelkast laten ontdooien of ongeveer 2 uur bij kamertemperatuur. Na ontdooien op kamertemperatuur meteen consumeren.